Skip to content Skip to footer

Apa kabar?

Nice to meet you!

Warme buffet catering

Max en Ina – het moeder-en-zoonduo achter De Vegetarische Toko.

Ons verhaal

Wij zijn Ina en Max – moeder en zoon.
In 2019 begonnen we De Vegetarische Toko® in Den Haag, net voordat de wereld op slot ging. Ondanks die lastige start hebben we sindsdien talloze mensen – uit binnen- én buitenland – mogen blij maken met ons plantaardige Indische eten.

We doen dit omdat we de Indische eetcultuur willen bewaren én toekomstbestendig maken. Onze familiegeschiedenis en liefde voor eten vormen de basis. Plantaardig koken sluit daar naadloos bij aan: goed voor mens, dier én planeet – en minstens zo lekker.

Onze keuken

Plantaardig, maar nog altijd zoals bij oma thuis. We gebruiken onder andere onze eigen huisgemaakte vleesvervanger als basis voor klassiekers die iedereen kent. Zo proef je rendang, smoor, saté en lemper – herkenbaar zoals je verwacht, maar dan zonder vlees.

Onze belofte:

onze missie

Wij willen niet bewijzen dat plantaardig eten beter is dan vlees. Wat we wél willen, is een ervaring creëren waarbij je het vlees helemaal niet mist. Onze gerechten staan voor smaak, beleving en samenzijn – precies zoals je dat van de Indische keuken verwacht.

Wat onze klanten zeggen

Proef de toko van de toekomst

Traditonele smaken. Moderne keuzes.
Je ontvangt op werkdagen dezelfde dag nog een offerte op maat.