Apa kabar!
Nice to meet you!
Hi! Wij zijn Ina en Max, het moeder en zoon duo achter De Vegetarische Toko®. Versterkt met broer van Ina (Bonar) en vriendin van Max (Char) geven wij ons eigen unieke plantaardige draai aan traditionele toko gerechten. Door ons Indische bloed, ons huisgemaakte proteïne of gemarineerde soya zijn wij als de beste in staat om rendang, char sui, lemper en saté volledig te veganizen! Hierbij gebruiken wij dus geen champignon of jackfruit. (Al kan dit natuurlijk erg lekker zijn!)
Waar je bij andere toko’s moet “opletten” of alles wel écht vega(n) is, hoef je daar bij ons geen zorgen over te maken. Op dit moment is alles bij ons plantaardig en wordt in onze keuken geen echte vlees of vis verwerkt. Dit maakt dat je met een gerust hart bij ons kan bestellen.
Wij vinden dat smaak voorop moet staan. Vandaar dat wij koken volgens eigen familie geinspireerd recept. Koken “zoals het hoort” past niet bij wie zijn en wat wij willen uitstralen. Eten van vroeger uit de toekomst. Super smaakvol plantaardig eten is waar wij voor staan.
Onze eigen boemboe's die niet uit een potje komen, ons kleine keukentje waar alle gerechten worden gekookt én waar ook onze proteïne wordt geproduceerd combineerd met het feit dat wij de eerste én enige plantaardige toko van Nederland zijn, maakt ons dé perfecte toko om "even voor om te rijden."
Op 8 november 2023 mochten wij de prijs voor “Beste vega zaak Den Haag” in ontvangst nemen. Deze award werd uitgereikt door het bestuur van de Sligro en de Haagse Horeca Beurs.
Onze focus ligt voornamelijk bij catering, afhalen en bezorgen, zitplaatsen zijn zeer gelimiteerd. Deze kunnen helaas niet gereserveerd worden. Tijdens de zomer hebben wij wel een terras waar u gebruik van kan maken.
Stuur ons gerust een bericht als je nog meer vragen hebt!
Groetjes, Ina, Max, Bonar en Char